Hyvin yksinkertainen täytekakkupohja jota minä käytän.

 

tarvikkeet:

 

Kakun koosta riippuen kananmunia:

vuoan halkaisija pyöreä:
A) 15-18 cm      B)20-22cm     C)24cm        D)26cm         E)28cm        F)30cm

vuoan halkaisija neliskulmainen: 
A)12-15cm       B)18-20cm     C)22cm        D)25cm         E)28cm        F)30cm

munien määrä kpl
A)2 kpl         B)3 kpl       C)4 kpl        D)5-6 kpl     E)7-8 kpl     F)9kpl

Marien ruokablogista: http://sekasoppa.vuodatus.net/blog/704867

Sokeria

Jauhoja

 

1) Mittaa tarvitsemasi määrä munia lasiin

2) Mittaa toiseen lasiin yhtä paljon sokeria

3) Mittaa kolmanteen lasiin yhtä paljon jauhoja

4) sekoita munat ja sokeri, kunnes "taikina" on mukavan tasaista ja pystyt "piirtämään" sen pintaan taikinakahdeksikon ja se vielä pysyykin siinä hetken.

5) Siivilöi joukkoon jauhot ja sekoita KÄSIN näin voit rikkoa mahdolliset paakut ja ilma ei karkaa taikinasta.

6) Kaada koko höskä vuokaan ja laita vuoka uuniin

(Itselläni meni ~40 minuutia 175C)

 

7) Olet valmis!